Skäralid

Hovturnén till Söderåsen även 2019!

Det är vår i luften! Nedräkningen har börjat till varma sommarkvällar och årets upplaga av Hovturnén 2019. Med Wille Crafoord i spetsen beger sig djärva artister ut på hästryggen och idag kan vi äntligen avslöja vilka som blir årets artister att rida ut. I år ger de sig dessutom ut på jakt. På jakt efter lyckan, kärleken och de skånska skogarnas mysterier…

Årets artister är Babben Larsson, Patrik Isaksson och Karin Hammar. Dessa tre stjärnor ackompanjeras av Wille Crafoord, Niklas Lind och Olle Linder.

Tillsammans färdas de till häst mellan skånska gods och gårdar några väl valda nedslag. Det blir fem musikfyllda och minnesvärda kvällar i sommar när årets artister bjuder in till konsert och premiären är den 30 juli i Mormors Bod i Stenestad.

Hovturnén spelar på följande platser i sommar:
30 juli Mormors Bod, Stenestad
31 juli Tomarps Kungsgård, Kvidinge
1 aug Nationalparken, Skäralid
2 aug Hovdala Slott, Hässleholm
3 aug Krapperups Slott, Nyhamns Läge

Pin It on Pinterest