Skäralid

Hovturnén firar 10 år

Bokskogarna putsar löven inför äventyren med sommarens modiga artister. Martin Stenmarck, Hanna Hedlund, Nils Berg, Olle Linder och Niklas Lind samt hovmästaren Wille Crafoord. Det är heller inte vilket år som helst. Nu tioårsjubilerar evenemanget som tidigare har lockat stjärnor som Lill Lindfors, Richard Söderberg, Staffan Hellstrand och Kristin Amparo med flera.

Hovturnén är en ridande musikfestival som med Wille Crafoord i spetsen varje sommar tar med sig djärva artister ut på hästryggen och uppträder på gods och gårdar i Skåne, med start i trakterna av undersköna Söderåsens Nationalpark sedan 2008. Med årets jättesatsning blir allt större, färggrannare och mer spektakulärt. Se artisterna som ni aldrig sett dem förut under parollen: MUSIK! HÄSTAR! KÄRLEK!

Hovturnen kan i sommar ses på följande platser i skåne

29 Juli Stenestad – Mormors Bod 
30 Juli Kvidinge – Tomarps Kungsgård
31 Juli Skäralid – Nationalparkens Restaurang 
1 Aug Lund – Flyinge
2 Aug Höganäs – Krapperups Slott

Medverkande:
Martin Stenmarck 
Hanna Hedlund
Wille Crafoord
Niklas Lind
Olle Linder
Nils Berg  

Pin It on Pinterest