Om

Hjorthägnet Stättehus – Klintarp

Söderåsen

Söderåsen är en 150 miljoner år gammal urbergshorst som domineras av stora bokskogar och ett antal dramatiska sprickdalar. Här kan man hitta orörd vild natur, där få människor rör sig, men också en av Sveriges mest besökta nationalparker – Söderåsens Nationalpark.

Söderåsen är ett fantastiskt naturområde, som ligger som en lunga, i det annars ganska tättbefolkade skånska landskapet. I Skåne bor det ca 1,3 miljoner människor, tillsammans med befolkningen på danska Själland blir det över 3,6 miljoner totalt. För många människor i detta område är Söderåsen en otroligt viktig resurs för att komma ut i naturen.

Visitsoderasen.se

Söderåsens vackra natur är utgångspunkten för Visitsoderasen.se. Här kan du hitta tips på Söderåsens smultronställen, utflyktsmål och vandringar.

Har du något eget tips att dela med dig av, skicka absolut ett email till redaktionen@visitsoderasen.se eller dela med dig på Visit Söderåsens facebooksida.

Du kan följa vårt nyhetsflöde genom RSS, Facebook eller Twitter.

Visit Söderåsen är en öppen och gratis webbsajt som finansieras med reklam, vi är därför beroende av, och tacksamma för att du inte blockerar annonser här.

Uppskattar du Visit Söderåsen, gilla oss gärna i sociala medier.

Inbjudan till gästskribenter

Visit Söderåsen besitter inte specialkunskaper om Söderåsens kulturhistoria eller växter och djur. Vi välkomnar gästskribenter som vill berätta om något plats, händelse eller annat som har med Söderåsen att göra. Tycker du det är svårt att författa en text, eller något annat, då hjälper vi till. Vi förbehåller oss rätten att besluta om vad som publiceras. Du skickar din text och eventuella bilder till redaktionen@visitsoderasen.se

Synas här?

Vi kan erbjuda ett begränsat antal annonsplatser i högerkolumnen för företag eller organisationer som vill bli exponerade för våra besökare. Är du intresserad, kontakta oss på redaktionen@visitsoderasen.se

Pin It on Pinterest